Familie, venner og samhold – viktigere enn noensinne.

Vi har lagt påsken bak oss  og nyhetsbilde har vært preget av grusomme bilder fra Belgia og nå sist fra Pakistan. Verden er i endring og det føles som terroraksjonene rykker stadig nærmere og i ekspress fart. Når og hvor neste anslag kan komme diskuteres og vi, ja vi kan ikke annet enn å prøve å leve livene våre så normalt som mulig.

Påske er tiden vi samles rundt familie og venner. Dette tror jeg er viktigere enn noen gang fordi vi ønsker å være nær de vi er glad i. Spesielt når vi ser hvor skjørt livet kan være og hvordan det påvirker så mange. Dette er ikke en blogg om terror men om hvordan vi alle kanskje skal være enda flinkere til å ta den telefonen til en venn vi ikke har snakket med på lenge, kanskje avtale et kaffetreff med noen som bor alene og sørge for at folk vet at du er der, om de trenger deg. Det skal ikke mye til. Mindre enn vi tror og nytten for den som får den telefonen er stor og kanskje vi selv føler at dette gjorde meg også godt?

Samhold – noen å dele tanker, gleder og sorger med går aldri av moten. Vi må være mer bevisst på det. Jeg kan slite med dårlig samvittighet for at jeg synes at tiden ikke strekker til men det er kun snakk om prioritering. Det er jeg som bestemmer, ingen andre. La oss tenkte litt på det.

God tirsdag.

 

 

3 Comments

 1. Rigmor Helene Tsngen said:

  Godt oppsummert! Å bry seg er viktig både i forhold til familie , venner og arbeidskollegaer. Ha ute sosiale antennere, bruk magefølelsen, hjertet og hjernen. Vi er bare mennesker på godt og vondt som etter beste evne prøver å leve et godt liv. Når det butter i mot er det godt å bli sett og hørt ??

  29. mars 2016
  Reply
 2. RandiA said:

  Ja du har så rett Steivis! Hva hadde vi vel vært uten hverandre. Tenker ofte på hvor heldig jeg er som har både deg og de andre gode vennene mine . Ikke alltid i samme rom eller på samme sted, men alltid max en telefonsamtale unna! Love!

  29. april 2016
  Reply
  • Steivor Tangen said:

   Det er nettopp det som gjelder!

   16. mai 2016
   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *