Gleden av å komme i media er barnslig!

Godt nyttår!

Jeg håper alle har kommet seg på jobb og i gang etter årets julefeiring.

Det var litt artig å få to av bildene mine på trykk i Sunnmørsposten før jul. Man blir jo litt stolt. Når det til og med renner inn med sms meldinger om et av de også ble vist på NRK Distrikts nytt ble det ekstra stas.

Lett underholdning ble det også med VM i hurtig- og lynsjakk. Her kan man sende inn kommentarer til NRK med hashtaggen #nrksjakk og jaggu kom ikke to av mine meldinger med. Vi snakker rikskringkastingen!

Svært små gleder kan man vel si, men jeg er kanskje lett å glede?

God Tirsdag!

En halvside i Sunnmørsposten.
På Åse, i Ålesund
Stille før stormen
Enda en melding på #nrksjakk
Min melding på #nrksjakk

 

 

 

 

Bli første kommentator

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *